Vild Med Teater

www.vildmedteater.dk

 
Folketeatret har i denne sæson valgt at sætte Robin Hood op og den kræver virkelig noget hvis man ikke skal kede sig i to timer og ti minutter som forestillingen vare det kræver nogle særlig humor men er man til Monty Pythons platte humor vil man elske Robin Hood det er en skæv fortælling om den fredløse der tager lampen op mod det onde til sat 
Corona hilsener, igen hånd på lår og TikTok som blev flettet ind forestillingen skuespillerne giver hvad de kan bedst er Mathias Sprogøe Fletting der folder sig ud som ond skurk sådan roller skal der nok være flere af til ham. Christopher Læssø er den første Robin Hood med en mørker hudfarve end ellers og kan man det ? Ja det kan man da det er hans skuespil der er mere vigtig og rollen kunne også ha været spillet af en fra Asien hvis det var hvordan man ser ud betyder ikke noget bare man spiller rollen.
⭐️⭐️⭐️
Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting.