Vild Med Teater

www.vildmedteater.dk

Et humbug Eventyr 

Ebenezer Scrooge er en herlig nærig mand der kun tænker på at arbejde og tjene penge for tid er penge og han bryder sig bestemt ikke om julen og alt dens halløj og bedre bliver det ikke at dem der er rundt om ham glæder sig til julen Scrooge vil helst bare være hjemme og glemme alt om julen desværre for ham. Han får besøg af et spøgelse, sin døde kompagnon som fortæller, at han natten til den 25. december vil få besøg af tre ånder: fortidens, nutidens og fremtidens ånd. 
Der vil give ham en lærestreg. Nørrebro Teater har i denne sæson valgt at sætte Charles Dickens klassiker Et Juleeventyr op og historien og handlingen er fint for alt.

Scooge:
 “Hvis det stod til mig”, , “skulde hver Tosse, der går omkring med “glædelig Jul” på sine Læber, koges sammen med sin egen Budding og begraves med en Pæl af kristtjørn gennem Hjertet. At samle penge ind til de fattige er vås og humbug der er jo både fængsler og fattighuse for den slags vi har gennem vores skatter betalt nok til de fattige.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

På scenen Mette Horn, Andreas Jebro, Jesper Groth, Asta Kamma August og Lila Nobel.

Tegneren Carl Barks lod sig inspirere af gnieren Scrooge til at skabe Joakim von And, der på engelsk hedder Scrooge McDuck.