Vild Med Teater

www.vildmedteater.dk

Året er 1905 i Zarens Rusland. Tevje forsøger, at holde balancen – som en spillemand på en tagryg – mellem traditionerne og de nye tiders skikke. Han bliver for alvor udfordret, da hans 3 giftefærdige døtre nægter at lade traditionerne bestemme hvem der skal få deres hjerte. Men er kærligheden til børnene stærkere end loyaliteten overfor traditionerne og troen? I horisonten lurer jødeforfølgelse, verdenskrige og revolution. En rørende og hjerteskærende musical, der efter urpremieren i 1964 modtog 9 Tony Awards, bl.a. prisen for bedste musical, bedste manuskript og bedste musik, med en perlerække af sange, der i dage er evergreens herunder sangene Hvis Jeg Var En Rig Mand og Tradition. (Citat teaterbilletter.dk)

 En god men også lidt tung fortælling med Tommy Kenter i sin sidste store teaterrolle. Rollen passer fint til ham desværre er der til tider lidt Udfordringer med at høre replikkerne . Med på scenen har Tommy AnnMari Max Hansen som han privat dannede par med i en periode deres sammenspil fungerede rigtig godt. De øvrige skuespillere og danser var også gode på scenen.

⭐️⭐️⭐️⭐️

På scenen  Tommy Kenter, AnnMari Max Hansen, Jesper Asholt, Marianne Høgsbro, Karin Nordly Holst, Isabel Schwartzbech, Sebastian Harris, Mia Karlsson, Martin Loft, Lærke Belle Juul Hansen,
Carl Christian Rasmussen,  Jørgen Pedersen med fler.